The Banker gevel negatief

Studio's, appartementen en penthouses te koop in Antwerpen

“The life of a Banker is a life worth living”

Instapklaar appartement in Antwerpen

Bepaal zelf de indeling, inrichting en afwerking van je toekomstige studio, appartement of penthouse. Wij steken wel de handen uit de mouwen.

Het woonkamerinterieur is zichtbaar van een appartement binnen nieuwbouwproject The Banker, met zijn houten vloer, een ruime bank, twee minimalistische stoelen en verschillende accessoires.

Een appartement mét terras

Naast het zonnige uitzicht en de rijke lichtinval genieten de meeste appartementen en penthouses ook van een comfortabel terras, dat verbonden is met de gedeelde binnentuin.

Een diagonale invalshoek die de eettafel, banken en accessoires zichtbaar maken van een appartement binnen nieuwbouwproject The Banker en zo ook een beeld geeft van het uitzicht en het terras.

Volledig uitgeruste keuken

Kokkerellen wordt je favoriete bezigheid met je eigen droomkeuken, geleverd door een van onze topleveranciers.

De minimalistische hoekkeuken, inclusief keukeneiland en marmeren-details, binnen een appartement, studio of penthouse van The Banker in Antwerpen is zichtbaar.

Uitstekende kwaliteit

We zetten in op hoogstaande materialen en een uitstekende isolatie, zodat je elke ochtend in alle rust en comfort wakker wordt.

De slaapkamer van een appartement of penthouse van nieuwbouwproject Antwerpen is zichtbaar, met twee middelgrote ramen, een opgemaakt bed, stoel en een houten vloer.

Je eigen, persoonlijke smaak

Maak van je badkamer een sanitair paleis, met de meubels en accessoires die perfect matchen met je persoonlijke smaak.

De moderne badkamer van een appartement of penthouse binnen The Banker is zichtbaar. Een wit bad, klein raam, moderne muurverwarming en een moderne wasbak zijn hier te vinden.

Relax!

Geniet van je eigen terras of ontmoet je sympathieke buren in de rustgevende, gedeelde tuin.

De slaapkamer van een appartement of penthouse van nieuwbouwproject Antwerpen is zichtbaar, met twee middelgrote ramen, een opgemaakt bed, stoel en een houten vloer.