The Banker gevel negatief beeld

“Living here, in this upcoming neighbourhood, is in your best interest.”

Triple A-rating

Appartementen aan de Belgiëlei in Antwerpen

Hier woon je op de plek waar de wijken Klein-Antwerpen, Haringrode en Harmonie samenkomen. Elk heeft zijn eigen identiteit. En zijn eigen highlights. Van groene stadspareltjes tot statige gevels. Van knusse koffiezaakjes en meester-chocolatiers tot hippe horecaconcepten. En dat allemaal, vlak bij het historisch centrum.

Ontdek de buurt
The Banker gevel achterzijde
The Banker ontspannen

Ontspannen

Ben je een fervente liefhebber van stadsnatuur? Goed nieuws. Vlakbij huis vind je de groenste hoogtepunten van 't Stad. Zo zijn het Koning Albert- en Harmoniepark, met hun grote grasvlakten en vernieuwde speeltuin, ideaal voor een zomerse picknick. En is een ontspannen wandeling nooit ver weg, met het historische Stadspark om de hoek.

The Banker leven

Leven

Hier vind je alles wat je nodig hebt. Een gloednieuwe supermarkt op vijf minuten, de grootste koosjere bakker van België in de buurt, een fitnesscentrum op joggingafstand én een apotheek in de straat. En voor onverhoopte noodgevallen reken je op het moderne Sint-Vincentius Ziekenhuis, op slechts 400 meter van je deurmat.

The Banker reizen

Reizen

Profiteer van het openbaar vervoer in de buurt en beweeg je snel in en uit de stad. Op nog geen anderhalve kilometer vind je station Berchem en het Centraal Station. De bekende Velo's staan beneden voor je klaar. Bussen en trams stoppen voor de deur. En met een Cambio-wagen bij het Koning Albertpark draai je zo de snelweg op.

The Banker genieten

Genieten

Hier is zoveel te beleven. Kijk eens bij Pakt: een oude industriële site die toffe daktuintjes, creatieve entrepreneurs en culinaire traktaties samenbrengt. Ontdek Stadsbrouwerij De Koninck en maak kennis met hun bier-, kaas-, en vleesmeesters. Stap binnen bij co-working space Fosbury & Sons, voor business or culinary pleasure. En schuif aan voor een sterrenmaaltijd bij The Jane, midden in 't Groen Kwartier.

The Banker gevel